Страви з печінки володіють унікальним і неповторним смаком, а поєднання з картоплею можна вважати ідеальним. Одне з найсмачніших страв - тушкована свиняча печінка з картоплею в мультиварці
Інгредієнти для рецепта «Тушкована свиняча печінка з картоплею в мультиварці»:
- Свиняча печінка;
- Спеції;
- Ріпчаста цибуля;
- Картопля;
Як приготувати «Тушкована свиняча печінка з картоплею в мультиварці» в домашніх умовах
-
Гарненько миємо свинячу печінку, чистимо її від жил, а після нарізаємо середніми шматками.
-
Тепер чистимо цибулю, нарізаємо півкільцями. Кладемо цибулю разом зі спеціями і свинячий печінкою в мультиварку.
-
Включаємо на 1.5 години режим * тушкування * в мультиварці.
-
Чистимо картоплю, миємо її, нарізаємо тонкими скибочками і розміщуємо зверху на піддоні в мультиварці. Поки свиняча печінка буде гаситися, готуємо на її пару картоплю.