Як ви готуєте горбушу? Спробуйте її запекти з картоплею в мультиварці, і переконайтеся, наскільки це просто. Підготувати інгредієнти - і можна відпочивати, мультиварка працюватиме
Інгредієнти для рецепта «Горбуша, запечена з картоплею в мультиварці»:
- 4 картоплини;
- 1 горбуша;
- 2 курячих яйця;
- 2 моркви;
- Спеції, сіль за смаком;
- 100 грам твердого сиру;
- 4 столових ложки сметани;
Як приготувати «Горбуша, запечена з картоплею в мультиварці» в домашніх умовах
-
Чистимо картоплю, моєму його, нарізаємо середніми шматками і кладемо в чашу для мультиварки. Солимо його злегка.
-
Потім очищаємо від хребта і великих кісточок філе горбуші. Укладаємо його зверху на картоплю. Солимо його.
-
Тепер чистимо і моєму морква, натираємо її теркою. Посипаємо нею філе горбуші. Заливаємо рибу одним мультістаканом води.
-
Включаємо в мультиварці режим * варіння на пару * на 20 хвилин.
-
Цим часом збиваємо чотири столові ложки сметани з двома курячим яйцями. Натираємо в окрему ємність твердий сир.
-
Відкриваємо в мультиварці кришку після прозвучав сигналу в ній. Заливаємо рибу збитими яйцями зі сметаною, посипаємо твердим сиром і включаємо на 30 хвилин режим * випічка *.
-
Після всього цього даємо запіканці постояти ще трохи часу в чаші для мультиварки. Потім перевертаємо її на блюдо і подаємо до столу.