Підбираєте солодке блюдо до святкового застілля? Пропонуємо вашій увазі легкий і дуже смачний молочно-шоколадний десерт, який нікого не залишить байдужим
Інгредієнти для рецепта «Молочно-шоколадний десерт»:
- 2 столових ложки цукру;
- 250 мілілітрів молока;
- Столова ложка желатину;
- 2 столових ложки какао;
- 2 столових ложки цукру;
- Щіпка ваніліну;
- 1 столова ложка ваніліну;
- 250 мілілітрів молока;
Як приготувати «Молочно-шоколадний десерт» в домашніх умовах
-
Змішуємо какао з цукром і маленькою кількістю молока. Підігріваємо на вогні решту молока, додаємо до нього шоколадну суміш, перемішуємо. Доводимо молоко до кипіння, знімаємо з вогню.
-
Висипаємо в шоколадний напій желатин, ретельно перемішуємо і ставимо масу вбік на 15 хвилин.
-
Після цього ставимо на маленький вогонь желе, доводимо масу до кипіння, постійно помішувати. Після цього проціджуємо приготований напій через сито, розливаємо його по формах і охолоджуємо в холодильнику.
-
Потім готуємо ванільне желе. Кип'ятимо молоко з цукром, потім прибираємо його з вогню, додаємо до нього желатин з ваніліном, залишаємо масу також в сторонці.
-
Тепер доводимо знову желе до кипіння на маленькому вогні, проціджуємо його через сито і виливаємо в ті ж формочки, в які вилили желе з какао. Ставимо отримане желе до повного застигання в холодильник. Приємного апетиту!