Варення з гарбуза з апельсином, смачний рецепт для ласунів. Це варення можна подавати до млинців, до паштетів у нього надзвичайний смак. Пропоную рецепти з фото. Варення з гарбуза з апельсином приємне на смак, а апельсин дає йому незвичайний аромат. Дітям подобається варення з гарбуза з апельсином, тому готувати його можна багато. Також його можна подавати з м'ясом птиці і паштетами. Дивіться рецепти з фотографіями.
Інгредієнти для рецепта «Варення з гарбуза з апельсином»:
- Гарбуз - 1,5 кг
- Цукор - 350 грам
- Апельсини - 2 штуки
- Бадьян - 8 - 10 зірочок
Як приготувати «Варення з гарбуза з апельсином» в домашніх умовах
-
Гарбуз помити, почистити від шкірки і порізати невеликими кубиками. Покласти в каструлю, додати цукор і бадьян.
-
Апельсини добре вимити, зняти шкірку, порізати його тонкою соломкою.
-
Покласти шкірку апельсинів до гарбуза, а сік з апельсинів віджати і додати в каструлю. Накрити кришкою і варити на маленькому вогні 1,5 години.
-
Потім вийняти бадьян і викинути, а перебити всю масу у блендері.
-
Розкласти в сухі банки, можна зберігати в холодильнику.
-
Приємного апетиту!