Смачні рецепти приготовані влітку знадобляться довгою зимою. Рецепт аджики з помідор, як гостра приправа підійде до багатьох страв. Дивіться рецепти з фото. Рецепт аджики з помідорів готують багато років. Це гостре блюдо і додасть пікантності кожній приготовленій страві. До того ж, це хороша закуска. Дивіться рецепти з фотографіями, як правильно і смачно приготувати рецепт аджики з помідор.
Інгредієнти для рецепта «Рецепт аджики з помідор»:
- Помідори - 5 штук
- Морква - 500 грам
- Перець болгарський - 1 кг
- Яблука кисло - солодких - 500 грам
- Часник - 150 грам
- Оцет - 30 грам
- Сіль - 50 грам
- Перець гіркий - 1 штука
- Соняшникова олія - 120 грам
Як приготувати «Рецепт аджики з помідор» в домашніх умовах
-
Всі овочі і фрукти помити під проточною водою. Зняти шкірку і видалити насіння. Гіркий перець розрізати і обов'язково видалити насіння. Перемолоти все через м'ясорубку або в комбайні. Залишити тільки часник. Перекласти в каструлю, в якій будете варити страву.
-
Перемішати всі інгредієнти, додати сіль і олію, після того як закипить варити 2 години.
-
За 15 хвилин до кінця варіння додати дрібно порізаний часник.
-
За 5 хвилин до кінця варіння додати оцет і перемішати.
-
Банки просушити і з каструлі перекласти аджику в банки і закатати.
-
Приємного апетиту!