Рибний суп з селерою можна готувати з декількох видів риби відразу. Калорійність супу Ви можете змінювати за своїм смаком і залежно від ваших цілей. Наприклад більш насичений варіант супу вийде, якщо використовувати лосось, менш калорійний, якщо судак, горбушу і т.п. рибу. Суп виходить смачним, ароматним і пряним. Він ідеально підходить для холодної погоди, коли особливо сильно хочеться з'їсти щось гаряче, ситне і ароматне . При приготуванні супу не використовуйте багато води, так він вийде більш густим і насиченим.
Інгредієнти для рецепта «Рибний суп з селерою»:
- 500 г риби (бажано різних сортів)
- 2-3 стебла селери
- 1 червоний болгарський перець
- 1 середня морква
- 2 невеликі картоплі (за бажанням, якщо Ви худнете, краще покладіть замість неї побільше селери і болгарського перцю, або свіжий помідор)
- Великий пучок кропу
- 4 зубчики chesnoka
- сіль за смаком
- Паприка, sushenий Базиліка
- Приблизно 1,2 л води
Як приготувати «Рибний суп з селерою» в домашніх умовах
-
Рибу почистити, обмити. Нарізати на середнього розміру шматочки і опустити в киплячу воду на 3 хвилини. Потім рибу дістати з каструлі і охолодити. Коли охолоне, дуже ретельно відокремити її від кісток. Для супу знадобиться тільки філе;
-
Селера, морква, картопля помити, почистити і нарізати невеликими шматочками;
-
Повернути бульйон на вогонь, засипати овочі, м'ясо риби і варити після закипання на повільному вогні 15 хвилин;
-
Поки вариться суп, нашаткувати кріп, подрібнити часник. Додати наприкінці варіння разом зі спеціями, прокип'ятити суп 1 хвилину. Якщо любите гостре , можете покласти побільше пекучого перцю.