Смак цибульного соусу має солодкуватий відтінок, він подається прямо з вогню, бо має в основі сир, який повинен бути злегка розплавлений. Цибулевий соус можна використовувати попередньо розігрів, наприклад для бутербродів на сніданок або як гарнір для основних страв. Подавати його можна з крекерами і скибочками французького хліба. Теплий цибульний соус має дуже цікавий і оригінальний смак, який припаде до душі будь-якому гурману. До всього іншого, його можна їсти, не турбуючись про свою фігуру, так як всі основні інгредієнти страви низькокалорійні. Можна вживати його на сніданок з хрусткими хлібцями або протягом дня на додаток до якогось тарелі.
Інгредієнти для рецепта «Цибулевий соус»:
- 2 чайні ложки оливкової олії
- 2 великі цибулини, нарізані тонкими кружальцями
- 3/4 чайної ложки чебрецю
- 1/2 густого несладкого йогурта
- По-третє стаккато tertogo parmezana
- 100 г будь-якого іншого твердого знежиреного сиру
- 1/4 чайної ложки солі (якщо сир досить солоний, можна не класти)
- 1/4 чайної ложки меленого чорного перцю
- 1/4 чайної ложки гострого соусу, такого як табаско
Як приготувати «Цибулевий соус» в домашніх умовах
-
Розігрійте оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні. Додайте нарізаний лук і чебрець і готуйте близько 10 хвилин до золотисто-коричневого кольору.
-
Тепер потрібно зменшити вогонь до мінімуму, згасити цибулю ще 20 хвилин, поки він не придбає глибокий золотисто-коричневий колір. Не забувайте його періодично помішувати.
-
Прибрати цибульну суміш з вогню, додати йогурт і інші інгредієнти, постійно помішуючи.
-
Після того, як сир розплавиться, страва буде готово.