Морква дуже корисна і добре засвоюється за рахунок вмісту горіхів, олії. Разом з тим, страва досить калорійна, тому її добре вживати або на сніданок або в якості закуски протягом дня (в невеликих кількостях).
Інгредієнти для рецепта «Фарширована морква»:
- Велика морква - 1 кг
- Кінза - 1 пучок
- Часник - 2 зубчики
- Цибуля - 1 шт
- Шафран
- Сіль.
Як приготувати «Фарширована морква» в домашніх умовах
-
Пропустіть через м'ясорубку грецький горіх і часник, додайте тонко нарізану цибулю, кінзу, шафран, сіль і червоний перець за смаком.
-
У звареної і очищеної від шкірки моркви виймаємо м'якоть і заповнюємо горіховою сумішшю. Потім начинену таким чином моркву ріжемо кільцями і викладаємо на тарілку.
-
Щоб витягнути м'якоть в деяких куховарок можуть бути спеціальні допоміжні прилади.
-
Приготовлена таким чином морква дуже корисна і добре засвоюється за рахунок вмісту горіхів, олії. Разом з тим, страва досить калорійна, тому її добре вживати або на сніданок або в якості закуски протягом дня (в невеликих кількостях).