Супер легкий , але смачний рецепт. Цей томатний суп ідеально підходить для початківців кухарів і має чудовий смак .
Інгредієнти для рецепта «Легкий для шлунка і простий у приготуванні томатний суп»:
- 4 свіжих помідори середнього розміру
- 1 столова ложка оливкової олії
- 1 пучок свіжої зелені (краще брати кінзу - вона ароматніше, але якщо не любите, візьміть кріп або петрушку). Також можна використовувати заморожений шпинат
- 1 солодкий перець
- 2 зубчики chesnoka
- 1 велика цибулина
- 3 склянки води (можна воду розвести з бульйоном від курячих грудок з розрахунку 1/1)
- трохи свіжого базиліка (1 столова ложка в рубаною вигляді)
- 1/4 ч.л. меленого чорного перцю
- сіль за смаком
Як приготувати «Легкий для шлунка і простий у приготуванні томатний суп» в домашніх умовах
-
Болгарський перець дрібно нарізати, часник подрібнити, цибулю нашаткувати і припустити ці продукти протягом 3 хвилин на повільному вогні в оливковому маслі. Готувати краще відразу в тій ємності, в якій будете варити суп;
-
Далі додайте нарізані кубиками помідори, бульйон (якщо є), воду, нарізаний базилік і чорний перець, сіль;
-
Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть суп близько 10 хвилин;
-
Додайте дрібно нарізану зелень і варіть ще близько 5 хвилин.
-
Порада: для найбільшої ситості в суп можна додавати білу або червону квасолю. Квасоля краще брати консервовану у власному соку, сік зливати і додавати в суп із зеленню (за 5 хвилин до готовності).