Пікадільо - це страва, що готується з м'ясного фаршу з овочами. Воно смачне і просте у приготуванні. Подавати пікадільо найкраще з коричневим рисом.
Інгредієнти для рецепта «Здорове пікадільо»:
- 400-500 г яловичої вирізки
- 1 столова ложка оливкової олії
- 1 стакан тонко нарізаної цибулі
- 1 зубчик часнику, подрібнити
- 1 великий жовтий солодкий перець
- 1 великий червоний солодкий перець
- 1 середня морква
- 100 г Світлого Izumi
- 50 г сухого білого вина
- 100 г зелених оливок без кісточки
- 2 столові ложки бальзамічного оцту
- 1 1/2 чайної ложки солі
- 1/8 ч.л. чорного перцю
- 2 лаврових листа
- 1 невеликий помідор
Як приготувати «Здорове пікадільо» в домашніх умовах
-
Приготуйте фарш з яловичини;
-
Солодкий перець потрібно очистити від насіння і нарізати тонкими скибочками. Морква нарізати також. Оливки порізати на колечка;
-
Помідор, часник, вино, бальзамічний оцет, сіль і перець з'єднати і подрібнити в блендері;
-
Глибоку посуд поставити на вогонь, нагріти в ній оливкове масло, викласти туди цибулю, моркву і перець. Загасити овочі 10 хвилин, додати соус з блендера, лавровий лист і фарш. Все ретельно перемішати і тушкувати під закритою кришкою на повільному вогні до готовності фаршу. Можна підсолити за смаком. З готового блюда лавровий лист видалити. На гарнір відварити бурий або довгозерний рис.