інгредієнт:
• Рисова локшина - ¼ пачки
• Капуста білокачанна - ¼ вилок
• Огірок - 2 штуки
• Перець солодкий - 1 штука
• Кунжутні насіння - 1 пакет
• Оцет (краще рисовий)
• Сіль
• Оливкова олія
• Гіркий перець (мелений)
приготування:
• Локшину заллємо окропом і залишимо на 8-10 хвилин. Воду зіллємо через друшляк, промиємо холодною водою, почекаємо, коли вода стече
• Огірок режим соломкою, а капусту шаткуємо, збризкуємо оцтом, і мнем до тих пір, поки вони не дадуть сік.
• Перець ріжемо дрібною соломкою і додаємо до капусти і огірків.
• Всі солимо, перчимо, додаємо оливкову олію і перемішуємо.
Салат готовий приємного апетиту. Цей салат можна вживати як дієтичне блюдо
Приємного Вам апетиту!