Популярне блюдо "їжачки з рисом". Особливо воно сподобається діткам. Як приготувати страву "їжачки з рисом"? Рецепт з фото дивитися тут.
Інгредієнти
Інгредієнти для рецепта «Їжачки з рисом рецепт з фото»:
- Фарш свинячий 400.0 г
- Рис 100.0 г
- Цибуля ріпчаста 1.0 шт
- Яйце куряче 1.0 шт
- Бульйон яловичий 1 л
- Борошно пшеничне 3 ст л
Як приготувати «Їжачки з рисом рецепт з фото» в домашніх умовах
-
Чи не складний у приготуванні рецепт. Тут головне фарш. Він повинен бути не жирний. У мене навпаки свинячий та жирнуватий. У таких випадках додають телятину або яловичину. Рис промити і зварити до майже готовності.
-
Тепер фарш. Цибулину очистити і перемолоти (якщо шматок м'яса) разом з м'ясом. Якщо вже готовий фарш у вас, то подрібнити цибулю дрібніші. Додати одне яйце і зварений рис. Посолити і поперчити, добре вимішати а потім вибити. Це зробить фарш щільніше. Мокрими руками катаємо кульки-їжачки і обвалюють у борошні. Злегка обсмажуємо на соняшниковій олії і складиваемвмісочку.
-
Займемося соусом. У 100 гр вершкового розтопленого масла обсмажити 3 ст л борошна. М'ясний бульйон розвести з томатною пастою і влити в каструльку з борошном. Тепер добре розмішати блендером. додати сіль, спеції і трохи цукру. Довести до смаку так, як вам подобається.
-
Тепер в гарячий соус опускаємо їжачки і даємо їм закипіти. Увага! Каструля повинна бути антипригарная! Цей соус на борошні і любить пригоряти. Ще раз спробуйте на спеції і все. на гарнір підходить картопля пюре, кус-кус, макарони.