Готуємо корисну страву форель запечена в духовці
Риба містить величезну кількість білків і вітамінів, а також багато різних корисних бути смачніше смаженої форелі? Тільки форель запечена в духовці - найсмачніший рецепт.Это дуже корисну страву.
Основні інгредієнти:
• 1,2-1,5 кілограма - річкова форель;
• 2 шт. - цибуля ріпчаста;
• Лимон;
• Сметана, майонез;
• Вершкове масло;
• Солодкий болгарський перчик -1 шт.;
• Сіль, перець і спеції.
Процес приготування:
• Рибку почистити, випатрати кишки і відрізати плавники. Гарненько промити під проточною водою і висушити паперовими рушниками.
• Вимити і порізати поздовжніми смужками солодкий перець.
• Цибулю почистити і нарізати тонкими колечками.
• У мисці змішати сметану, майонез, видавити половинку лимона і приправити спеціями. Вимішати.
• Натерти рибку зверху сіллю, небагато. Всередину покласти шматочки лимона і солодкий перець, покласти пару шматочків вершкового масла, закріпити черевце зубочисткою (масло потрібно для того, щоб рибка була більш соковитою).
• Покласти на деко, на якому вже покладено шматок фольги, блискучою стороною назовні. Полити нашим соусом, викласти зверху кільцями цибулю.
• Ретельно загорнути з усіх боків, щоб наш соус не витік.
• Запікати при тем-рі 180 градусів близько години. За 15 хвилин до готовності, фольгу розгорнути і дати рибці підрум ’ янитися, щоб вийшла гарна і золотиста скоринка.
• Дати рибці трохи охолонути і порізати на порційні шматки. Прикрашати можна на ваш розсуд, я зазвичай прикрашаю гілочками петрушки і лимоном.
Не забути витягнути зубочистку.
Форель запечена в духовці найсмачніший рецепт приготування