Смажена сьомга геніальний по своїй простоті рецепт
Серед великого різноманіття рибних страв, смажена сьомга по праву вважається одним із самих смачних і корисних. Крім того, сьомга дуже проста в приготуванні. Ось один з рецептів, геніальний за своєю простоте.Итак, готуємо дуже смачна страва.
Основні інгредієнти:
• Сьомга морожена;
• Сухарі для паніровки або борошно;
• Майонез;
• Кетчуп;
• Олія;
• Сіль;
• Перець.
Процес приготування:
• Сьомгу розморожуємо, потрошим, очищаємо від луски і промиваємо. Гострим ножем відокремлюємо голову, черевце і хвіст - їх можна покласти в морозилку і потім використовувати для приготування супу.
• Спинний плавник зрізуємо, а центральну частину сьомги нарізаємо на стейки.
• Отримані шматки сьомги солимо й перчимо за смаком. Додаємо до риби майонез, перемішуємо і залишаємо при кімнатній температурі на 1 годину маринуватися.
• Розігріваємо на сковороді олію. Обваляти в борошні стейк сьомги, викладаємо їх на сковороду і обсмажуємо з обох сторін. Щоб шматки риби не розвалювалися і зберігали форму, смажити сьомгу потрібно на великому вогні.
• На кожен стейк з двох сторін наносимо кетчуп і продовжуємо обсмажувати до повної готовності.
• Подавати смажену сьомгу можна до картоплі, рису або овочів.
Смажена сьомга це дуже ніжне і смачна страва