Готуємо смачний запечений окунь рецепт
Страви з окуня виходять дуже смачними. І так готуємо дуже просте блюдо запечений морський окунь.Очень смачний рецепт.
Основні інгредієнти:
• Філе морського окуня 600г;
• Сік одного лимона;
• Печериці 150г;
• Цибуля порей, цибуля ріпчаста і зелену цибулю за 1 шт. кожного;
• Пучок петрушки;
• Сметана 150г.;
• Сир тертий 100г;
• 2 ст. ложки вершкового масла;
• Перець, сіль.
Процес приготування:
• Ріпчасту цибулю нарізати кружечками, цибуля-порей півкільцями, а шампіньйони шматочками. Печериці збризнути лимонним соком (щоб вони не потемніли).
• Кружечки лука-порею і ріпчастої цибулі покласти у форму (придатну для гриля і микроволн) і накривши плівкою призначеної для мікрохвильової печі, згасити 5-8 хвилин на максимальному рівні.
• Промити філе проточною водою, промокнути лимонним соком. Зелену цибулю і петрушку дрібно посікти і змішати зі сметаною. Поперчити і посолити.
• На тушкований цибулю помістити шматочки риби, потім шампіньйони і залити все сумішшю зелені і сметани.
• Зверху заправити сиром і запікати на самій верхній решітці при 70% близько семи хвилин.
Готуємо смачна страва запечений морський окунь рецепт