Страви з риби дуже смачні рецепти
Рибу можна приготувати скількома способами, і що важливо, багато страв з риби швидко досить просто і швидко готуються. Риба буває різною - озерної, річковий, морський, і способи приготування кожного виду риби - різні. Рибу смажать, тушать, варять супи, роблять закуски, можна зробити рибні котлети і пельмені, рибу запікають у духовці, печуть пироги. Сьогодні ми з вами приготуємо карпа - смачну озерну рибку, ми її запечемо у фользі.
Нам знадобиться:
• Короп - 1шт (середній)
• Цибуля ріпчаста - 2 - 3шт (середньої величини)
• Чорний мелений перець і сіль - за смаком
• Соняшникова олія рафінована
Готуємо:
• Карпа почистити від луски, випатрати, відокремити від голови, видалити плавники
• Порізати рибу порційними шматками, натерти шматки риби сумішшю солі і перцю
• Цибулю порізати кільцями або кільцями
• Розстелити на столі аркуш фольги, покласти на нього шматки карпа, і цибулю, збризнути олією, загорнути фольгу, можна зробити і другий шар фольги. Поставити пектися в духовку приблизно на 40 хвилин, і спікатися риба буде при температурі 180-200оС
• Такий спосіб приготування карпа займе мінімум часу у господині, а страва виходить смачним і в гарячому, і в охолодженому вигляді.
Приємного апетиту!
Готуємо смачно страви з риби рецепт