Готуємо смачна риба судак рецепт
Риба судак - одна з найсмачніших риб, різноманітними способами приготування якої може похвалитися чи не кожна національна кухня. Маложирное м'ясо судака вважається дієтичним продуктом та придатне для будь-яких страв. Одне з них - судак з овочами в горщику.
Отже,дуже смачний рецепт приготування страви судак з овочами в горщику це просто.
Основні інгредієнти:
• філе судака - 700 гр.
• картопля - 5-6 бульб
• морква - 3 шт.
• болгарський перець - 1 шт.
• цукіні - 2 шт.
• корінь селери - 100-200 гр.
• лимон - 1 шт.
• сіль, перець, кріп за смаком
Процес приготування:
• Промийте і очистіть від шкірки овочі. Наріжте їх великими кубиками і відварити до напівготовності.
• Розділіть філе на порційні шматки і покладіть в каструлю. Додайте овочі, залийте рибним бульйоном і варіть протягом 5-7 хвилин до готовності риби. Після варіння в бульйон можна додати лимон, зелень, лавровий лист і випаровувати ще 10 хвилин.
На дно горщика викладіть шматочки риби, зверху додайте овочі і залийте залишилася підливою з бульйону. Тушкуйте в духовці під кришкою 10-15 хвилин. Готову страву можна прикрасити зеленню, шматочком лимона.
Готуємо смачна страва риба судак на нашу рецептом це просто