Риба Хе рецепт простий і смачний рецепт
Страви з риби традиційно вважаються одними із самих смачних і корисних. Існує безліч рецептів приготування риби, у тому числі Хе з риби. Оригінальний спосіб приготування риби Хе досить трудомісткий і вимагає особливих кулінарних навичок. Однак існують спрощені варіанти виконання цієї страви. Риба Хе рецепт, якої наведено нижче, приготована в кращих традиціях корейської кухні.
Риба Хе по-корейски
Основні інгредієнти:
• філе риби - 500 гр.
• морква - 3 шт.
• цибуля ріпчаста - 1 шт.
• часник - 1 головка
• рослинна олія - 50 гр.
• соєвий соус
• оцет столовий
• сіль, перець за смаком
Процес приготування:
• Наріжте рибне філе невеликими шматочками і помістіть в пароварку на 30 хвилин. Можна зварити рибу звичайним способом, але в процесі варіння обов'язково простежити за ступенем її готовності.
• Наріжте цибулю кільцями, подрібніть часник і натріть на спеціальній терці моркву. Можна нарізати соломкою моркву за принципом корейської моркви.
• Готове філе нарізати невеликими кубиками 4*2 см, змішайте з овочами і викладіть в емальований посуд. Залийте 4%-ным розчином оцту, додайте спеції, соєвий соус і дайте настоятися під гнітом 1-1,5 години.
• У невеликій сковороді розігрійте олію, і як тільки він почне диміти, влийте рибу на сковороду, швидко все перемішавши.
• Після цього злийте залишки масла і перекладіть Хе в гарне блюдо.
Дуже смачна і простий у приготуванні риба Хе рецепт без зайвих витрат