» » » Дієтичні рецепти з фото

Дієтичні рецепти з фото

Оцінка 4 з 5

Прості і смачні дієтичні рецепти з фото


Чи здоровий чоловік, або не зовсім, та чи є зараз цілком здорові люди? Іноді так хочеться приготувати їжу не таку, як звичайно, трішки пошкодувати себе. Саме тоді і знадобляться дієтичні рецепти з фото. Дієта - це не тільки вимушена необхідність, це теж смачно. Спробуйте приготувати ці страви, і ви переконаєтеся в цьому.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування бабки з судака:
• 1,2 кг судака
• 120 г вершкового масла
• 120 г булки
• 1 склянка молока
• 1 -2 цибулини
• 3 яйця
• 5 горошин чорного перцю
• невеликий корінь петрушки
• 1 столова ложка борошна
• 1 лавровий лист
• 1 столова ложка сухарів
• 1 кг картоплі

Процес приготування:
• Судака очищаємо, промиваємо, видаляємо кістки, знімаємо шкіру й ріжемо м'ясо на частини.
• У тарілці в молоці замочуємо булку або пшеничний хліб.
• Ріпчасту цибулю очищаємо, дрібно нарізаємо і злегка обсмажуємо на вершковому маслі.
• Змішуємо м'ясо риби, булку й цибулю, двічі пропускаємо через м'ясорубку з широкою ґратами, кладемо в каструлю, солимо, заправляємо перцем, добре розмішуємо і додаємо, постійно помішуючи сирі яйця і розігріти вершкове масло по 0,5 чайних ложок на 200 р риби.
• Приготовлену масу викладаємо в змащену маслом і посипану сухарями форму або сотейник, ставимо в інший посуд побільше з киплячою водою, і варимо на пару протягом однієї години.
• Готову бабку нарізаємо порційними шматками і подаємо до столу, поливаємо і посипаємо зеленню петрушки.
•Для приготування підливи риб'ячі кістки і голови варимо, додаємо корінь моркви і петрушки, лавровий лист і чорний перець.
• Готовий бульйон проціджуємо.
• Борошно злегка обсмажуємо, розводимо рибним бульйоном, проварюємо й заправляємо олією.
• На гарнір подаємо відварену картоплю.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування карпа фаршированого:
• 1 кг карпа
• 100 г пшеничного хліба
• 4 столових ложки молока
• 2 - 3 цибулини
• 1 столова ложка вершкового масла
• 1 яйце
• 0,5 чайних ложок цукру
• 2 морквини
• 2 - 3 зубчики часнику
• мелений чорний перець
• сіль за смаком

Процес приготування:
•Рибу очистити, промити, відрізаємо голову, потрошим акуратно, не розрізаючи черевця і знову добре промити.
• Хліб намочуем в молоці.
• Випатрану і промиту рибу нарізати шматками, вирізаємо з риби м'якоть, не ушкоджуючи шкіру і залишаючи хребтову кістку.
•Вирізану м'якоть пропускаємо через м'ясорубку, додаємо хліб, розмочений в молоці, яйце, дрібно порізаної цибулі, ще раз пропускаємо через м'ясорубку.
• У приготовлену масу додати вершкове масло, цукор, сіль, перець і все це перемішуємо.
• Підготовлені шматки риби заповнюємо фаршем.
На дно каструлі кладемо кулями сирі нарізану моркву, цибулю, часник і трохи лушпиння цибулі.
• На них викладаємо шматки риби, наповнюємо фаршем, а зверху шар овочів.
• Всі ці інгредієнти заливаємо гарячою водою і варити на повільному вогні 15 хвилин до готовності.
• Подаємо до столу рибу, полити соусом, отриманим при варінні риби.

Готуємо вдома самі відмінні дієтичні рецепти з фото без зайвих витрат
Загрузка...
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent