» » » Котлети рибні рецепт

Котлети рибні рецепт

Оцінка 4 з 5

Готуємо смачні котлети рибні рецепт


Котлети рибні рецепт який має неймовірно величезна кількість всіляких варіацій, адже це ніжне і вишукані ласощі кожного гурмана. Але не кожен знає, що, спершу, і це один з найважливіших моментів перед приготуванням, треба навчитися правильно вибирати сировину для майбутнього ласощі. Ви повинні пам'ятати, що запорука успіху це рибка, яка за своєю консистенції повинна одночасно не бути жирної, як, відповідно, і сухий. Але це досить просто виправити, в першому випадку варто видалити жирні частини, а в другому - досить додати жиру.
Бажано, щоб риба була більшою, тоді не буде проблем з рятуванням від кісток. Якщо рибне філе подрібнити з допомогою ножа, то страва вийде значно соковитіше, ніж у випадку, коли фарш отримують способом перемелювання. Звичайно ж, це не відноситься до нагоди приготування рибних котлет із дрібної рибки, адже тоді без використання м'ясорубки не обійтися (з-за дрібних кісток). Якщо попередньо обполоснути ножі м'ясорубки холодною водою, можна отримати набагато більш однорідну масу рибного фаршу.
Варто звернути вашу увагу на той факт, що в сирої рибний фарш можна домішувати вершки або картопля, це додасть субстанції більшої соковитості (не переборщити, все має бути в межах розумного). Для перемішування фаршу краще всього використовувати звичайні людські руки, а після завершення цього процесу, на кілька хвилин відправити сировину в холодильник - це сприяє тому, що фарш буде більш однорідним.

На кухні необхідно знайти наступне:
• 500 г свіжої риби (можна свежемороженной)
• Одну ріпчасту цибулю;
• 2-3 шматочки білого хліба (батона);
• Одне яйце куряче;
• Сіль та перець;
• Півсклянки молока;
• Невелика кількість борошна або панірувальних сухарів.

Покрокове керівництво до кулінарних вершин:
• Рибу подрібнити будь-яким зручним для Вас способом (дивися в описі страви).
• Подрібнити білий хліб (батон) після чого занурити його в молоко.
• Потерти з допомогою терки цибулину.
• В ємність з подрібненої рибою приплюсовуємо підготовлений нами цибулю, попередньо віджатий хліб і яйце.
• Отриману суміш на свій смак солимо, перчимо, а потім гарненько заважаємо руками. У випадку занадто рідкої консистенції фаршу виправляємо це додаванням борошна.
• Формуємо котлети рибні, готові заготовки викачати в панірувальних сухарях (борошні). Далі сковорідка з рослинним маслом вам на допомогу, саме на ній і слід доводити котлети до готовності, не забувши попередньо включити газову або електричну плиту під нею.

Готуємо самі котлети рибні рецепт приготування дуже смачний і простий
Загрузка...
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent