Горбуша дуже смачний рецепт
Страви з риби дуже корисні. Горбуша з кальмарами виходить дуже смачною.
Основні інгредієнти:
• відварний кальмар (очищений) - 3 шт.;
• стать кг горбуші (замороженої);
• пів склянки Олії рослинної;
• 1 ст. л. солі;
• 0.5 ст. л. цукру.
Процес приготування:
• Половину горбуші нарізати скибочками.
• Наливаємо в миску олія рослинна, бажано без запаху, мачаємо в нього кожен шматок риби, стряхиваем надлишки масла (проводячи по стінках миски).
• Викладаємо скибочки на тарілку і посипаємо сумішшю цукру і солі, з розрахунку на 1 кг філе 1 ст.л. цукру, 2 ст.л. солі.
• Уклавши на тарілку один шар риби, зверху кладемо другий і т.д. коли всі шари викладені, відправляємо рибу на добу в холодильник. Через добу риба придбає необхідну ніжність і жирність.
• В киплячу воду, попередньо посолену, кидаємо, очищені кальмари і варимо не більше трьох хвилин, після цього часу вони можуть стати гумовими. Витягуємо, охолоджуємо й ріжемо кільцями.
• Беремо скибочка риби, вкладаємо всередину кальмара і ложем в судочек.
• Поливаємо зверху маслом, що залишилося, і на добу ставимо в холодильник. Через добу наша горбуша готова.
Готуємо просто будинку дуже смачна страва горбуша з кальмарами рецепт приготування