» » » Рецепти на кожен день прості

Рецепти на кожен день прості

Оцінка 4 з 5

Рецепти на кожен день прості готуємо самі


Хочеться, щоб їжа була смачною і приносила задоволення і радість не тільки в улюблені свята, звичайно ж і в будні, з яких більшою мірою і складається наше життя. Тому використовую рецепти на кожен день прості в приготуванні, але дуже смачні. Часто використовую для цього вафельні листи, куточки і трубочки, а в холодильнику тримаю в запасі фарш, овочі, фрукти. Маючи все це під рукою можна швидко приготувати смачні страви. Спробуйте приготувати ось такі смачні рибні рулети.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування рибних рулетів:
•2 баночки рибних консервів
• 3 цибулини
• 1,5 -2 склянки відвареного рису
• 3 моркви
•квадратні вафлі
• рослинна олія для обсмажування
Для кляру:
• 5 склянок борошна
• пів склянки молока
• 3 яйця
Для прикраси:
• варена морква
• зелень кропу

Процес приготування:
• Очищаємо цибулю, моєму, нарізаємо дрібними кубиками.
• Очищену моркву натерти на середній тертці.
• Подрібнену цибулю обсмажуємо в олії до зарумянивания, також додати терту моркву й обсмажуємо разом протягом 5 хвилин.
• З баночки дістаємо рибу, поливаємо частиною масла і розминаємо вилкою.
• Рис добре промиваємо до прозорість води, відварюємо в підсоленій воді до готовності, відкидаємо на сито, викладаємо в миску.
•До відвареного рису додаємо рибу, обсмажену цибулю та моркву, ретельно перемішуємо.
• Для кляру збиваємо вилкою яйця з молоком або водою і, поступово додати борошно, готуємо тісто консистенції густої сметани.
• Вафельні листи змащуємо гарячим фаршем, даємо їм полежати 5 -7 хвилин, щоб вафля трохи размокла, і її можна було легше згорнути.
• Злегка які розмокли вафельні листи звертаємо в рулет і ріжемо навпіл.
• Підготовлені рулети вмочаємо в приготований кляр і обсмажуємо на сковороді в добре розігрітій олії.
•Готові рулети викладаємо на тарілку і прикрашаємо, вареною морквою і зеленню кропу.
• В якості начинки замість рису можна використовувати гречану крупу, фарш, картопляне пюре.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування биточків в вафельної оболонці:
• 5 яєць
• 350 - 400 г фаршу
• 1 упаковка вафель для биточків
• спеції і зелень
• рослинна олія для смаження
Процес приготування:
• У м'ясний фарш, вибивааємо 2 яйця, додаємо рубану зелень, спеції, якщо фарш сухий то трішки води для соковитості, і все ретельно перемішати.
• Для приготування кляру залишилися яйця збиваємо вилкою, додаємо трохи води та спеції за смаком.
• На одну вафель викладаємо фарш рівним шаром товщиною 0,5 см, зверху накриваємо другий вафлею і биточек сформований.
• Приготовані таким чином биточки обсмажуємо в попередньо розігрітій сковороді в олії з обох боків до готовності.
• Замість фаршу можна використовувати солоний сир з яйцем і зеленню, картопляне пюре з ковбасою або будь-який інший фарш.

Дуже смачні рецепти на кожен день прості в приготуванні
Загрузка...
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent