Найсмачніший рецепт риба в клярі готуємо самі
Існує величезна кількість сортів риби і не менше рецептів її приготування. Кому більше подобається відварена, або смажена, заливна, сушена до пива, а мені в клярі і кожен раз в іншому. Рецепт риба в клярі дуже простий у приготуванні, але змінюючи склад кляру, завжди можна отримати новий смак і здивувати і порадувати своїх рідних і близьких. Можливо, рибу в зеленому клярі ви ще не пробували, тоді цей рецепт для вас.
Інгредієнти, які знадобляться для приготування риби в зеленому клярі:
•0,5 кг філе риби
• 2 цукіні маленьких
• 3 яйця
• 2 столових ложки рослинної олії
• 0,5 кг картоплі
• 2,5 столових ложки подрібненого шпинату
• 4 жовтки
• 1 морква варена
• 3 столових ложки рослинної олії
• сіль за смаком
• 3 столових ложки сметани
• пучок будь-якої зелені
Процес приготування:
• Рибне філе нарізати порційними шматками.
• Цукіні моєму очистити від шкірки і трьом на дрібній терці, потім злегка віджимаємо сік.
• Зелень моєму, струшуємо від води, дрібно ріжемо і сполучаємо з тертим цукіні, солимо за смаком, збиваємо яйця і ретельно перемішуємо.
• Очищену картоплю відварюємо воду, зливаємо, з картоплі робимо пюре, додамо вершкове масло й небагато сметани все ретельно перемішуємо або збиваємо міксером в пухку масу.
• Приготоване пюре розділяємо на 3 частини.
• Одну частину пюре з'єднуємо з дрібно натертої відвареною або обсмаженої в олії морквою, ретельно перемішуємо.
• Пучок шпинату подрібнюємо, змішуємо з яєчними жовтками, ретельно розмішуємо, заливаємо двома - трьома столовими ложками гарячої води і тушкуємо на повільному вогні протягом 5 -7 хвилин.
• Другу частину картопляного пюре з'єднуємо з приготовленої масою зі шпинату і ретельно розмішуємо.
• І ще одну частину пюре залишаємо без барвників.
• Обсмажену рибу подаємо до столу з кольоровим пюре.