Готуємо просто дома смачний рецепт Форшмак
Зверніть увагу, на цей рецепт Форшмак цей готується з делікатесної норвезької оселедця з додаванням родзинок.
Основні інгредієнти:
• Жменю чорного родзинок;
• 1 яблуко зелене несолодке;
• 1 цибулина;
• 1 оселедець норвезька середнього засолу;
• 100 грамів вершкового масла;
• 2 яйця «вкруту»;
• 2 скибочки хліба без кірки, трохи замоченого в молоці.
Процес приготування:
• В першу чергу замочити в гарячої кип'яченої води ізюм - приблизно на півгодини.
• Яблуко і цибулину обчистити, нарізати дольками і подрібнити за допомогою звичайне м'ясорубки, блендера або кухонного комбайна.