Готуємо дома просто дуже смачні рецепти горбуша
Любите колекціонувати рибні рецепти. Тоді наші рецепти горбуша - саме те, що вам необхідно. Спробуйте ось це смачна страва.
Основні інгредієнти:
• 1 ціла горбуша (можна взяти свіжо-морожену рибу);
• 5 дрібних цибулин;
• 1 середня морква;
• Головку часнику;
• Чайна ложка коріандру;
• Столова ложка цукру;
• За 1,5 столові ложки солі і соєвого соусу;
• Столова ложка оцту;
• 5 столових ложок олії.
Процес приготування:
• Обробіть рибу в першу чергу. Для цього, користуючись спеціально наточеними ножами, відріжте їй голову, видаліть плавники і цілком весь хребет, зрозуміло, зріжте хвіст. Очистіть від луски, якщо це необхідно. М'якоть наріжте невеликими шматочками.
• Цибуля пошинкуйте як можна дрібніше. Моркву натріть на «корейську» тертку. Порубайте або іншим чином подрібніть весь часник, очистивши попередньо часточки від плівок.
• Розчиніть цукор в оцті, наскільки це можливо, всипте коріандр. Влийте туди ж послідовно рослинне масло і соєвий соус, підмішайте сіль, роздроблений часник.
• Всі попередні інгредієнти покладіть в миску, перемішайте (можна і зручно зробити це буде руками). Залийте вищезазначеної сумішшю, розмішайте знову, на цей раз вже - використовуючи пару вилок.
Залиште в холодильнику на 4-6 годин для просолення.