» » » Рецепти сьомга

Рецепти сьомга

Оцінка 4 з 5

Готуємо просто будинку рецепти сьомга


Сьомга може досягати в довжину до двох метрів і важить до 45 кілограмів.
Ця риба живе в Атлантичному океані, Баренцевому морі, також у багатьох російських озерах. Харчується сьомга, в основному, маленькими рибками, які збиваються в зграйки.
Для живлення людини риба є ідеальним продуктом, адже вона містить велику кількість вітамінів і мінералів. Їдять рибу в будь-якому вигляді - смаженому, пареном, вареному, готують запіканки і котлети, тушкують з овочами і просто солять.
Існує дуже багато сортів різноманітної їстівної риби, яку не складе великих труднощів приготувати. Це не займе багато часу і сил, адже риба дуже швидко готується. Вона може бути самостійною стравою, але може бути і приготована з овочами. Смачна риба і холодна і тільки що приготовлена.
Давайте спробуємо приготувати сьомгу, запечений у фользі. Ці рецепти сьомга гарні ще й тим, що після його приготування не потрібно відмивати посуд. Повірте, це дуже сподобається господиням. Які цінують такі рецепти. Приготовлена на вечерю або обід сьомга порадує ваших домашніх своїх смаком, а про ароматі взагалі говорити складно, це потрібно приготувати.

Інгредієнти для приготування:
• Філе сьомги близько кілограма;
• Дві столові ложки розтопленого вершкового масла;
• Один лимон;
• За смаком сіль і перець;
• Маленькі солоні огірочки 5-6 штук;
• Зелень за вашим смаком;
• Кетчуп шашличний;
• Трохи часнику;

Спосіб приготування:
• Сьомгу нарізати невеликими смужками, десь 1,5 сантиметра шириною і покласти на фольгу, змащену маслом, зверху збризнути лимонним соком, посипати сіллю і перцем;
• Зверху посипати приготовлену сьомгу зеленню (яку віддають перевагу ваші домашні) і солоними огірочками, попередньо дрібно порізаними;
• Загорнути фольгу, викласти її акуратно на деко і поставити сьомгу в духовку на 50 хвилин, при температурі 170 градусів;
• Після приготування дістаємо сьомгу з духовки, акуратно відкриваємо фольгу, викладаємо на тарілки, зверху поливаємо шашликовим кетчупом і подаємо до столу;
• Окремо можна приготувати шматочки хліба, попередньо запечені в духовці.
Аромат при приготуванні цієї страви передати просто неможливо, риба виходить ніжною і смачною, соковитою і ароматною. Ви не тільки порадуєте своїх близьких цим блюдом, але і збагатите їх організм великою кількістю вітамінів і мінералів.
Приємного апетиту!
Загрузка...
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent