Інгредієнти для приготування :
• Два кілограми щуки
• Пів чайної ложки солі
• колір мускатний
• Перець
• 1.2 кілограма вершкового масла
• Три курячих яйця
• Пів склянки вершків
• Тертий сухарі
• Одна біла булка
І так приступаємо:
• Подрібнюємо м'ясо щуки. Додаємо до нього мускатний колір, чорний перець і сіль за смаком. Тепер размягчаем вершкове масло і сполучаємо його з рибою. Після цього додаємо до них вершки, куряче яйце, ½ жмені сухарів і змочену в молоці м'якоть білій булки. Ретельно перемішуємо масу, а потім набиваємо нею тонкі кишки. Тепер варимо їх трошки у воді, а потім обсмажуємо в олії і рибні сосиски готові до вживання.