Інгредієнти для приготування :
• Два філе морського язика
• Шість картоплин
• Чотири столові ложки сметани
• Один плавлений сирок
• Одне яйце
І так приступаємо:
• Розморожуємо філе морського язика, а потім нарізати його великими прямокутниками. Тепер чистимо картоплю, нарізаємо її середніми кубиками і змішати з рибою. Потім солимо її за смаком, перчимо і перемішуємо зі сметаною і розбитим курячим яйцем.
• Після цього наливаємо в деко трохи соняшникової олії і викладаємо на нього морський язик з картоплею. Нарізаємо кубиками плавлений сирок і розміщуємо його зверху по всьому страві.
• Ставимо деко в розігріту духовку до 150 градусів. Через двадцять хвилин можна діставати морський язик з духовки і насолоджуватися цим чудовим стравою за столом.