Інгредієнти для приготування :
• Півбанки консервованої кукурудзи
• Сіль
• Один ріпчасту цибулю
• 150 грам маринованих печериць
• Соняшникову олію
• Свіжа зелень петрушки
• Зелена квасоля
• Тушка морського язика
І так приступаємо:
• Заздалегідь нагріваємо до 200 градусів духовку. Потім моєму рибу, обсушуємо її і натираємо гарненько спеціями. Чистимо цибулю. Обсмажуємо його на соняшниковій олії до жовтого кольору.
• Потім подрібнюємо його разом з кукурудзою і помитою петрушкою в блэндэре до однорідності. Солимо за смаком. Тепер змащуємо маслом форму для запікання. Кладемо туди морський язик, змащуємо його кукурудзяним соусом і заповнюємо вільне місце у формі квасолею.
• Чистимо печериці, моєму їх, нарізати скибочками і кладемо зверху на рибу. Ставимо її на 25 хвилин в духовку, після чого можна буде подавати морський язик до столу.