Інгредієнти:
• Філе сьомги (2 шматочки) - 450г
• Сіль і чорний мелений перець - за смаком
• Варений буряк - 7шт
• Листя майорану - 1горсть
• Оливкова олія - на смак
• Сметана - 2ст.л.
• Хрін з вершками - 2ст.л.
• Сік одного вичавленого лимона
• Кресс-салат або салат рукола - 1горсть
Приготування:
• На розігріту сковороду необхідно покласти філе сьомги вниз шкуркою. Приблизно через хвилину шкірка стане золотистою, а саме філе підрум ’ янитися. Після цього необхідно перевернути шматки, посолити їх і покласти на гриль на 10-15 хвилин.
• Тепер поки готуватися сьомга, необхідно замаринувати буряк. Для цього додамо туди оливкової олії, майорану, перцю і солі.
• На останньому етапі необхідно змішати хрін зі сметаною і додати туди лимонний сік, перець і сіль. Потім викласти сьомгу і буряк на тарілку і прикрасити салатом і полити зверху соусом з хрону.