Інгредієнти:
•Горбуша - 1кг
•Сушений кріп
•Пиво - 100 мл
•Соєвий соус
•Яйця - 2 шт.
•Часник
•Масло
•Борошно
Лимонний сік
•Перець
Приготування:
•Горбуша вичищається, видаляються плавники, нутрощі і хвости, після цього ріжемо на порційні шматки і маринуємо (поміщаємо в глибокий посуд і маринуємо, посипаючи кропом, спеціями і додаємо соус)
•Для того, щоб горбуша добре просочилася маринадом, ми залишаємо її на 30 хв.
•Для приготування кляру збиваємо яйця міксером, повільно вводячи борошно, до тих пір, поки не отримаємо густу масу, консистенції густої сметани.
•Для тих, хто любить пікантне, Є можливість додавання лимонного соку вже готовий кляр. Так само додасть пікантності часник і перець. Після цього вливаємо пиво тоненькою цівкою, при цьому добре вимішуємо масу.
• Після того, як риба замариновалась, опускаємо її в наш густий кляр. Не робіть шматочки більше, ніж сірникову коробку (для зручності обмакування та смаження).
•Смажте до утворення золотистої скориночки.
Кличте домашніх до столу, приємного апетиту!