Інгредієнти:
• Горбуша - 1шт
• Лимон - 2шт
• Апельсин - 1шт
• Олія рослинна - 2ст.л.
• Майонез - 100г
Готуємо:
• Горбушу чистимо, видаляємо нутрощі і зябра, моєму, обсушуємо паперовим полотенцеми натерти сіллю
• Змішуємо сік апельсина і двох лимонів, додаємо мед і рослинну олію, добре перемішуємо. Додаємо майонез, знову перемішуємо.
• Отриманою сумішшю обмазуємо рибу, залишаємо її маринуватися годин на шість, краще на ніч.
• Потім запікаємо горбушу в духовці, при 180-200оС хвилин 40. Виймаємо їх духовки, посипаємо зеленню і подаємо до столу.