Інгредієнти:
• Риба - 1кг
• Оцет - 1 ст. ложка
• Морква - 2шт
• Вода - 1 склянка
• Томатне пюре - 1 склянка
• Борошно
• Перець чорний
• Цукор
• Сіль
• Лавровий лист
• Кориця
• Гвоздика
Приготування:
• Для приготування цієї страви підходить будь-яка риба: осетрина, судак, щука, навага, корюшка і так далі.
• Велика риба нарізується шматками, дрібна використовується цілком.
• Риба очищена, потрошенная і промита, подсаливается, посипається перцем.
• Риба обвалюється в борошні і обсмажується на сковороді з олією до готовності.
• Готова риба охолоджується і залити маринадом.
• Для приготування маринаду морква нарізується тонкими скибочками (можна натерти на терці з великою гратами).
• Морква пассируется в невеликій кількості рослинного масла.
• Потім додається томатне пюре, прянощі.
• Маринад тушкується не більше 20 хвилин.
• Потім додається оцет, вода - доводить до кипіння.
• Додається цукор, сіль.
• Маринад охолоджується, після чого виливається поверх риби.
• Деякий час риба просочується і подається до столу в холодному вигляді. Приємного апетиту!