Смачні рецепти, як засолити сьомгу, щоб удома можна було приготувати багато смачних страв з риби. Дивіться рецепти з фото. Дуже зручно, коли вдома є засолена риба, як засолити сьомгу, для подальшого використання. З сьомгою можна приготувати смачні канапки на свято, лаваш, і багато смачних страв. Дивіться рецепти з фотографіями, як засолити сьомгу.
Інгредієнти для рецепта «Як засолити сьомгу»:
- На 1 кг риби сьомги
- Сіль - 2 ст. ложки
- Цукор - 1 ст. ложка
- Приправа до соління риби (якщо бажаєте)
Як приготувати «Як засолити сьомгу» в домашніх умовах
-
Рибу помити, видалити плавники, голову і знову помити, покласти, щоб риба підсохла.
-
У мисці з'єднати сіль і цукор, рибу порізати шматочками і обваляти в суміші солі.
-
Покласти рибу в суху ємність і залишити на 2 - 3 дні просолитися в холодильнику.
-
Потім її очистити від солі і використовувати далі, щоб зберегти її довго загорніть в пергаментний папір і покладіть в морозилку.
-
Приємного апетиту!