Смачні рецепти камбала запечена в духовці, буде різноманітністю у вашій кулінарній книзі. Дивіться рецепти з фото. Камбала запечена в духовці, чудове блюдо. Це морська риба, виростає до 7 кг, і в довжину до 40 см, якщо знайдете таку для страви, буде добре. Камбала запечена в духовці, дуже ніжна на смак, спеції додадуть їй ще більший аромат. Дивіться рецепти з фотографіями, вони допоможуть вам приготувати диво - рибу.
Інгредієнти для рецепта «Камбала запечена в духовці»:
- Камбала - 3 штуки
- Сметана - 50 грам
- Помідори - 2 штуки
- Сир твердий - 150 грам
- Сік 1лімона і цедра
- Кріп, петрушка
Як приготувати «Камбала запечена в духовці» в домашніх умовах
-
Тушки риби помити, обов'язково зняти шкіру з риби, посолити, посипати приправою.
-
У ємності змішати сметану з дрібно порізаною зеленню і додати потерту цедру лимона.
-
На фольгу покласти тушку риби.
-
Зверху намазати сметаною з зеленню і цедрою.
-
Помідори порізати кружальцями і викласти зверху.
-
Зверху посипати тертим сиром.
-
Акуратно загорнути Фольгу, щоб в середині залишилося місце. Так загорнути і інші тушки, перекласти на змащене деко. Запікати в духовці при температурі 180 градусів, до півгодини.
-
Камбала запечена в духовці готова. Подавати з овочами. Приємного апетиту!