Смачні рецепти риба смажена, для любителів рибних страв. Риба підійде до всіх гарнірів, дивіться рецепти з фото. Риба смажена, страва, без якого не обходиться жодне свято. Вона ароматна і смачна, риба, смажена на столі, наганяє більше апетиту на всіх гостей. Рекомендуємо приготувати, дивіться рецепти з фото.
Інгредієнти для рецепта «Риба смажена»:
- Риба - окунь, плотва
- Лайм - 0,5 штуки
- Корінь імбиру (сушений) - щіпка
- Соус рибний - 50 мл
- Хрін тертий - 1 ст. ложка
- Соєвий соус - 50 мл
- Борошно - 3 ст. ложка
- Сіль, перець
- Цукор - 1 ст. ложка
- Кунжут - 1 ч. ложка
- Рослинна олія - 50 мл
Як приготувати «Риба смажена» в домашніх умовах
-
Змішати в мисці борошно, імбир і сіль.
-
Рибу почистити, видалити середину, посолити, обваляти в борошні з імбиром і покласти на розпечену сковороду з рослинним маслом. Смажити рибу з двох сторін до готовності.
-
Приготуємо соус. У ємності змішати рибний соус, соєвий соус, хрін, сіль, кунжут, цукор, ложку рослинної олії. Дати соусу настоятися 15 хвилин. Поки риба посмажити, соус буде готовий.
-
Рибу перекласти на паперові серветки, а потім на широке блюдо, зверху полити соусом.
-
Приємного апетиту!
-