» » » Риба на вугіллі в кукурудзяній паніровці

Риба на вугіллі в кукурудзяній паніровці

Оцінка 4 з 5
Травневі свята запам'яталися мені не тільки смачними шашликами і галасливою компанією, але і чудовим рецептом рибки на вугіллі в кукурудзяного паніровці. Карасів зловив мій тато і передав їх мені якраз до свята. Таку передачу з дому я безумовно дуже зраділа. Цілий пакет рибки зі ставка, в якому я купалася все дитинство. Для когось це може бути дрібниця, а для мене велике щастя. Так ось цих самих карасів ми і смажили на багатті у фользі. Рецептом поділився один з друзів чоловіка. Він дуже любить всілякі походи і риболовлю з ночівлею. Там на вечерю і сніданок у них і вуха свіжа (з комарами в казанку), і рибка на вугіллі, яку кожен з нас може приготувати не тільки біля водойми, але й у себе в саду.
Загрузка...

Інгредієнти для рецепта «Риба на вугіллі в кукурудзяній паніровці»:

  • свіжі карасі
  • цибуля
  • свіжа зелень петрушки
  • сіль за смаком і чорний мелений перець
  • кукурудзяна крупа
  • лавровий лист
  • оливкова олія
  • фольга для запікання

Як приготувати «Риба на вугіллі в кукурудзяній паніровці» в домашніх умовах

  1. Карасів очищаємо від луски і нутрощів, гарненько промиваємо і робимо поздовжні надрізи.
  2. Солимо рибку за смаком, в черево вкладаємо кілька гілочок свіжої петрушки і залишаємо карасів на 30 хвилин просолитися. Цей момент можна втратити, якщо немає часу чекати. Але зараз саме час піти розводити багаття, щоб до часу приготування риби замість вогню були палаючі жарини.
  3. Коли багаття вже майже перетворився на тліюче вугілля, нарізаємо цибулю кільцями. Вкладаємо кілька колечок всередину кожного карася.
  4. Лист фольги посипаємо кукурудзяною крупою і зверху викладаємо рибу.
  5. Зверху рибку перчимо, викладаємо кілька кілець цибулі і зелень петрушки.
  6. Рибку посипаємо кукурудзяною крупою і прикрашаємо лавровим листком.
  7. Поливаємо оливковою олією (на кожну рибку близько 1 ч.л.).
  8. Загортаємо карася у фольгу так, щоб всі краї були щільно закручені.
  9. Відправляємо рибу у фользі на вугілля на кілька хвилин. Рибу у фользі постійно перевертаємо, не допускаючи взаємодії з прямим вогнем.
  10. Потрібно буквально кілька хвилин, щоб рибка засмажилась у фользі, а кукурудзяна крупа увібрала надлишки рідини і підсмажилася, надавши карасям особливий аромат. Подаємо рибку в теплому вигляді, прикрасивши свіжою зеленню. Приємного апетиту!
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent