Я дуже люблю рибу. Цей продукт для мене прекрасний у будь-якому вигляді. А який смачний оселедець! Повідаю вам, як солити оселедець, щоб результат приготування привів вас захоплення. Риба виходить дуже ароматною і смачною.
Інгредієнти для рецепта «Як солити оселедець»:
- 2 великі заморожені оселедця
- 100 г соняшникової олії
- 2 цибулини
- 1 ч. л. цукру
- 1 ч. л. солі
- 1 ч. л. оцту
- 230 г води
- 2 ст. л томатної пасти
- 0,5 ч. л. чорного меленого перцю
Як приготувати «Як солити оселедець» в домашніх умовах
-
Для початку приступаємо до приготування маринаду. Для цього цибулю очищаємо, нарізаємо кільцями і викладаємо в каструлю. Туди ж додаємо чорний мелений перець, соняшникова олія, цукор, сіль, томатну пасту, оцет, заливаємо водою і перемішуємо.
-
Ставимо каструлю на великий вогонь і доводимо до кипіння. Потім маринад вимикаємо і ставимо, щоб остигав.
-
Оселедець миємо і відрізаємо голову (якщо вона є). Потім видаляємо кісточки і ріжемо на шматки. Залишилось залити рибу маринадом, гарненько перемішати, накрити кришкою і на 24 години відправити в холодильник.
-
До столу рибу треба подавати з картоплею пюре або з цибулею та хлібом в якості закуски. Таку ж оселедець можна використовувати в якості інгредієнта до салату. Приємного апетиту!