» » » Котлетки з піленгаса та нототенії

Котлетки з піленгаса та нототенії

Оцінка 4 з 5
Коли набридає все м'ясне, коли ти випробував, здавалося б, усе, що тільки можна, тобі на пам'ять приходить щось дуже просте, але завжди смачне. Ось так було зі мною і в цьому випадку. Захотілося рибних котлет. Я зазвичай їх готую з готового фаршу - з бичків. Але фаршу не було, і я відкопала в морозилці шматочки піленгаса і рибки нототенії. Обробивши їх, перемолола в м'ясорубці, і далі - за сценарієм, яким я поділюся нижче. Ці котлетки можна робити з будь-якої риби. Але мені дуже сподобалося це поєднання - нототенія з пиленгасом. Смак вийшов незрівнянним. Одна риба доповнила іншу чимось своїм і смачним. Крім того, весь процес не так вже і довгий. Та й кісток в рибі було дуже мало. Котлетки вийшли дуже ситними. Але стережіться - сім'я не залишить і сліду на тарілці, як тільки спробують одну.
Загрузка...

Інгредієнти для рецепта «Котлетки з піленгаса та нототенії»:

  • Фарш рибний (нототенія, піленгас, або на ваш смак) - 500 гр
  • Цибуля - 1 шт.
  • Булка біла або сухарі - 250-300 гр
  • Кріп і селеру (сушені, можна і свіжі) - по 1 ст.л.
  • Цибулю і перець - за смаком
  • Борошно для панірування
  • Олія - для смаження.

Як приготувати «Котлетки з піленгаса та нототенії» в домашніх умовах

  1. Як правило, спочатку я виставляю всі продукти, які беруть участь у процесі.
  2. Оскільки у мене була не булка, а сухарі, я їх залила водою.
  3. Потім, очистивши рибу від шкіри, кісток і плавників, перемолола в м'ясорубці, і отримала фарш.
  4. Цибуляю натерла на крупній тертці.
  5. Сухарі віджати від води, і розім'яла.
  6. Ну а тепер всі інгредієнти змішала, масу посолила, поперчила і поклала подрібнену сушену зелень.
  7. От і все, а тепер формую котлетки. На цю порцію фаршу у мене виходить 10 котлет.
  8. Ви не вірите, що без яйця у мене нічого не вийде, і котлети розпадуться? Ні, не розпадуться, адже я гарненько їх зліпила, а потім запанировала в борошні.
  9. Тепер я ставлю сковороду, наливаю масло і нагріваю її. Обвалюючи котлети в борошні, кладу в киплячу олію. Смажу на сильному вогні, потім перевертаю і, зменшивши вогонь, накриваю кришкою. Доводжу їх до готовності хвилин 10. А поки готую овочі для декору, або салату - як вам буде завгодно!
  10. Ось такими вони вийшли - соковитими, красивими і смачними!
  11. А ось так їх можна подати на стіл.
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent