Ще один рецепт горбуші в духовці. На цей раз у фользі. Швидкий і смачний рецепт з фото.
Інгредієнти для рецепта «Горбуша, запечена у фользі рецепт з фото»:
- Горбуша 500.0 г
- Цибуля ріпчаста 1.0 шт
- Часник часточки 2.0 часточки
- Кріп 1.0 пучок
- Масло рослинне 100.0 г
Як приготувати «Горбуша, запечена у фользі рецепт з фото» в домашніх умовах
-
Горбушу чистимо від кісток. вибираємо хороший шматочок без голови і хвоста. якщо горбуша не велика, то можна цілком її використовувати.
-
До риби дуже добре підходить кріп. Нарізаємо очищену цибулину, часник, кріп, змішуємо з сіллю і перцем.
-
Тепер цією сумішшю фаршируємо горбушу. У моєму випадку я насипала на один шматочок і прикрила другим. Якщо ж горбуша ціла - то фаршируємо черевце. Акуратно запаковуємо у фольгу. Я зробила два шари фольги, так в гарячій духовці пакет надувається. Перед запаковиванія фольгу збризнути олією, а потім зверху рибу ретельно змастити тим же маслом.
-
Так як горбуша риба ніжна, то довго запікати її не треба. як тільки ви відчули характерний запах, засікайте 10-15 хв. Потім витягнути її пакет з духовки і відкрити. Почекати, що б трохи охолола. Лопаткою підколупнути цілий шматок і викласти в тарілку. Нарізати такими шматочками, що б у ньому був і цибулю (тобто наш подібний фарш). Приємного апетиту!