Чудове святкове блюдо, воно стане прикрасою вашого столу.
Інгредієнти для рецепта «Сьомга "Чарівниця" рецепт з фото»:
- Сьомга свіжа 500 гр
- Цукіні 1 шт
- Вершки ~ 20% 200 мл
- борошно 0,5 ст.л
- Масло вершкове 50 гр
- Спеції за смаком
Як приготувати «Сьомга "Чарівниця" рецепт з фото» в домашніх умовах
-
Сьомгу потрібно помити під проточною водою і обсушити.
-
Дуже люблю суміш прованських трав, посипаємо шматочки риби спеціями і сіллю.
-
У невеликій кількості олії (буквально в столовій ложці) смажимо шматочки риби шкірою в низ 1-2 хвилини. На фото видно як від дна сковороди риба ставати білішими. Робимо ми це для того щоб у нас вийшла хрумка поджарістая скоринка.
Знімаємо сковороду з вогню і відправляємо рибку доходити в духовці 10-15 хв. Більше смажити не потрібно, так як її можна пересушити, а це зовсім не смачно!
-
Розпускаємо вершкове масло в невеликій каструльці, обсмажуємо в ньому борошно, до кремового кольору і збиваючи вінчиком вливаємо вершки.
-
З спецій до соусу я використала корицю, мускатний горіх і каррі. Поєднання здасться вам дивним, не сперечаюся. Це був експеримент і він мене не розчарував. Соусу даємо закипіти.
-
А, що ж на гарнір? Звичайно овочі стир Фрай!)))))
Нарізаємо моркву і цукіні великою соломкою.
-
У невеликій кількості олії смажимо помішуючи цукіні, знімаємо на тарілочку, в тому ж маслі обсмажуємо моркву також помещівая. Соеденяет овочі разом, солимо перчимо. Нагадую . Стир Фрай-це швидке обжаріваеніе продуктів на расколенному сковороді, часто помішуючи.
-
Соковита рибка, вершковий соус, овочі злегка на зубок-позначиться не чарівниця????