Для любителів рибки - хек запечений. Як приготувати страву "хек запечений"? Рецепт з фото дивитися тут.
Інгредієнти для рецепта «Хек запечений рецепт з фото»:
- Риба хек 1.0 кг
- Лимон 2.0 шт
- Цибуля ріпчаста 1.0 шт
- Розмарин гілочки 1.0 гілочка
- Чебрець 2.0 гілочки
- Петрушка 1.0 пучок
Як приготувати «Хек запечений рецепт з фото» в домашніх умовах
-
Отже на сцену виходить хіт усіх кулінарій і столових 80-х, хек. Друга її назва - "мерлуза", і відноситься вона до сімейства тріскових. Так написано в Киеве. А тепер перейдемо безпосередньо до рецепту. У принципі, він невигадливий, як і сама рибка. Я взяв: приблизно 1 кг. риби, пару лимонів, цибулька, гілочку розмарину, пару гілочок чебрецю, петрушку, оливкова олія, сіль, перець.
-
Рибку порізав поперек приблизно 1,5-2-сантиметровими шматочками, нашаткувати петрушку, цибульку.
-
Розклав рибку у форму для запікання, попередньо добре змастивши її оливковим маслом.
-
Добре поперчити, посолити, зверху сбризнулі маслом. Присипав нашої зеленню і видавив на неї сік одного лимона.
-
Поставив її в попередньо розігріту до 200 гр. духовку на 30 хвилинок. За цей час злегка підсмажив свіжі овочі.
-
Після того, як рибка вже була готова, зробив з підсмажених овочів "постіль", на яку її і виклав ...
-
... Не забувши покласти пару часточок лимона і пересипати залишилася петрушкою. Ось і все.