Котлети рибно-овочеві
Необхідні інгредієнти:
• Філе риби (будь-який) - 500г
• Капуста - 100г
• Морква - 1шт
• Цибуля - 1шт
• Зелень петрушки і кропу - невеликий пучок
• Пластівці геркулеса - 2ст.л.
• Часник - 1-2зубчика
• Сіль, перець свіжого помелу, масло рослинне
Готуємо:
• Рибне філе помиємо, обсушим, сміливішаємо на м'ясорубці або подрібнити блендером, разом з часником і капустою.
• Цибуля млеко поріжемо, морква потремо, обсмажимо моркву і цибулю, зелень дрібно поріжемо.
• З'єднаємо всі інгредієнти, додамо сіль, перець, геркулесові пластівці, добре перемішаємо. Формуємо котлети, обваляем їх у панірувальних сухарях, смажимо їх на розпеченому рослинному маслі.
Приємного апетиту!