Інгредієнти для приготування :
• 125 грам курячого м'яса
• 20 грам жиру курячого
• 25 грам пшеничного батона
• Три зубчики часнику
• Чорний перець і сіль
• Одне куряче яйце
І так приступаємо:
• Пропускаємо куряче м'ясо через середню грати в м ’ ясорубці. Тепер замочуємо батон в кип'яченій воді і гарненько його віджимаємо. Чистимо часник, дрібно січемо його і сполучаємо з батоном, курячим м'ясом і 10 г жиру.
• Перемішуємо масу, а потім пропускаємо через м'ясорубку, але на цей раз з дрібною решіткою. Тепер розбиваємо куряче яйце, збиваємо його і додаємо до отриманого фаршу. Солимо, перчимо за смаком і знову заважаємо.
• Після цього ліпимо з маси котлети й обсмажуємо їх на розпеченій сковороді з обох боків на решті курячому жиру. За кілька хвилин до готовності, накриваємо котлети кришкою. Тушкуємо їх можна подавати до столу.