Інгредієнти:
• Курка (тушка) - 1шт (1,5кг)
• Цибуля - 3шт
• Вершки 10%-ві - 100мл
• Перець
• Майонез
• Сіль
Млинці:
• Яйця - 3шт
• Борошно - приблизно 1,5 склянки
• Вода або молоко - 1 склянка
• Цукор
• Рослинна олія
• Сіль
Приготування:
• Курка ретельно миється, акуратно знімається шкіра зі всієї тушки, починаючи з крил (обережно, одним шаром). Тушку обрубати по суглобах, які залишаться разом на шкірі.
• М'якоть зрізується з кісток і пропускається через м'ясорубку.
• Подрібнений ріпчаста цибуля смажена на рослинній олії.
• Додається фарш - все смажиться при періодичному помішуванні до випаровування вологи.
• Додають сіль, перець, вершки - тушкується при закритій кришці приблизно 20 хвилин.
• Поки тушкується фарш, замішується звичайне млинцеве тісто.
• Невеликі млинці випікаються до рум'яної скоринки (близько 20 штук).
• Млинці остуджувати і фаршируються підготовленим фаршем - згортаються у вигляді трубочок.