Інгредієнти:
• Курячі ніжки - 4шт
• Хліб білий (скибочку) - 4шт
• Молоко - 1/4 склянки
• Куряча печінка (4шт) - 100-150г
• Цибуля - 2шт
• Масло вершкове - 3 ст. ложки
• Майонез або сметана - 2 ст. ложки
• Мускатний горіх
• Перець
• Сіль
Приготування:
• Білий хліб або батон заливаються молоком.
• Куряча печінка ошпаривается окропом, остужается.
• З курячих стегенець обережно знімається шкіра, не допускаючи розривів так, щоб вона залишилася на кісточці (у підстави відрубати шматок кістки).
• М'якоть два рази пропускається через м'ясорубку з додаванням замоченого в молоці хліба.
• Цибулю дрібно нарізується і обсмажується, потім окремо обсмажується куряча печінка.
• Печінка охолоджується, дрібно рубається і змішується з смаженою цибулею, маслом, що залишилося.
• Всі підготовлені продукти змішуються, заправляються за смаком.
• Фарширується куряча ніжка, потім зашивається звичайними нитками.
• Змащуються майонезом або сметаною і запікається в духовці до готовності (можна готувати на сковороді на середньому вогні при закритій кришці).
• Готові ніжки можна подавати як основне блюдо або як холодної закуски. Приємного апетиту!