Смачні рецепти можна приготувати до улюбленого свята, пропонуємо курячий рулет, холодна закуска. Він вийде м'яким і смачним, дивіться рецепти з фото.
Курячий рулет, краще приготувати вдома, ніж купувати в магазині невідомо що. Страва вийде без сумнівів ароматною і апетитною на смак. Пропонуємо рецепти з фотографіями, як правильно приготувати курячий рулет.
Інгредієнти для рецепта «Курячий рулет»:
- Курка - до 2 кг
- Перець болгарський - 1 штука
- Печериці - 200 грам
- Базилік - 5 листків
- Яйце - 1 штука
- Сіль, перець
- Мед - 1 ст. ложка
- Соус соєвий - 50 мл
- Лавровий лист - 3 штуки
- Запашний перець - 6 зерен
Як приготувати «Курячий рулет» в домашніх умовах
-
Курку розморозити, відрізати крила, ніжки курячі перерізати, щоб вийшов прямокутник, видаліть кістки, нам потрібна тільки м'якоть. Де курка тонше, надрізайте м'ясо і перекладіть туди. Посолити і поперчити.
-
Печериці розрізати навпіл і обсмажити в олії на сковорідці, посолити.
-
Перець порізати довгими смужками і обсмажити з печерицями, остудити і змішати зі збитим яйцем.
-
На середину курки викласти печериці і перець
-
Курку згорнути в рулет, щільно затягнути харчовою плівкою і перев'язати товстими нитками. У великий казан налити води, щоб рулети в неї лягли. Коли вода закипить, посолити додати запашні приправи, лавровий лист, на дно казана покласти тарілку. А на тарілку покласти рулет і варити на маленькому вогні 45 хвилин.
-
Рулет остудити, покласти на деко зняти харчову плівку, змастити соусом з меду і соєвим соусом і поставити в гарячу духовку на 25 хвилин, при температурі 200 градусів.
-
Коли рулет охолоне порізати на шматки, подавати до столу, як холодну закуску.
-
Приємного апетиту!