Смачні рецепти гуляшу представлені в різній кількості. Найпростіше готувати гуляш з курки. Рецепт з фотографіями докладно розповість про етапи приготування. Ви ніколи не робили гуляш з курки? Тоді дивіться наступний рецепт. Блюдо настільки швидко готується, що я його люблю варити часто. Мені гуляш з курки подобається тим, що до нього підходить будь-який гарнір. У мене сім'я велика і нагодувати її складно. Ось і доводиться пробувати ті рецепти, які ситні і не вимагають витрат. Я мама працює і не можу собі дозволити цілий день стояти біля плити. Якщо ви мене розумієте, то дивіться мій рецепт з фото. Буду рада, якщо він вам стане в нагоді.
Інгредієнти для рецепта «Гуляш з курки»:
- 1 кг курячого філе
- 1 морквина
- 1 ст. л. томатної пасти
- 2 цибулини
- 2 ст. л. пшеничного борошна
- 2 ст. води
- 100 г рослинної олії
- 2 ст. л. сметани
- Щіпка хмелі-сунелі
- 2 лаврових аркуша
- 2 горошини запашного перцю
- Чорний мелений перець
- Сіль
Як приготувати «Гуляш з курки» в домашніх умовах
-
Готувати потрібно наступним чином: Куряче філе миємо, обсушуємо паперовим рушником і нарізаємо смужками.
-
Викладаємо м'ясо в гарячу сковороду і даємо трохи обсмажиться на великому вогні, щоб знайшло рум'яність. Солимо і перчимо курку.
-
Моркву очищаємо, миємо й натираємо на великій тертці.
-
Цибулю також очистіть і подрібніть ножем.
-
В іншу сковороду вливаємо олію, розігріваємо і викладаємо цибулю і моркву.
-
Овочі потрібно трохи обсмажити.
-
Тепер в сковороду з овочами викладаємо м'ясо курки, додаємо перець, лавровий лист.
-
Вливаємо воду. Остання повинна трохи прикрити вміст сковороди.
-
Приготуйте підливу. Для цього візьміть 100 г теплої води і в ній розведіть борошно, сметану і томатну пасту. Всі складові гарненько перемішайте. До готового м'яса вливаємо підливку, не перестаючи перемішувати. Ви побачите, що підлива на очах почне густіти. Їжте гуляш з курки з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!