Хочу представити вашій увазі трохи трудомістка, але дуже смачне і барвисте блюдо. Воно не залишить байдужими навіть завзятих гурманів. Адже, не спробувати це блюдо, просто неможливо! Кожен Новий Рік я намагаюся приготувати яке-небудь нове блюдо. Це стало майже традицією. Крім традиційного Олів'є і мандаринів на святковому столі, завжди приємно побачити щось нове, яскраве і смачне. Як правило, рулетики готуються просто з сиром, але в зимовий час, коли нам так не вистачає вітамінів, хочеться додати в блюдо шматочок літа. У даному рецепті представлені конкретні інгредієнти для начинки. Ви можете проявити свою фантазію і поекспериментувати з різними складовими. Наприклад, можна додати різну зелень, часник, чорнослив, гриби, улюблені приправи.
Інгредієнти для рецепта «Курячі рулетики в беконі на новорічний стіл»:
- Курячі грудки (філе) - 1 кг;
- Сир - 200 г;
- Перець солодкий - 1 шт.;
- Мариновані огірки - 1 маленька банку;
- Бекон - 1 велика упаковка;
- Сіль/перець/приправи - за смаком.
Як приготувати «Курячі рулетики в беконі на новорічний стіл» в домашніх умовах
-
Починаємо з того, що готуємо начинку для наших рулетів. Нарізаємо соломкою огірки.
-
Нарізаємо соломкою перець.
-
Нарізаємо соломкою сир.
-
Кожен шматок філе розрізаємо вздовж на три-чотири частини, щоб вийшли тонкі шматочки.
-
Далі, нарізане філе необхідно відбити із двох сторін молотком для м'яса, щоб не було бризок можна попередньо накрити поліетиленовою плівкою.
-
Зверху, на відбите філе, укладаємо начинку поперек нашого шматочка.
-
Наступний крок - звертаємо філе з начинкою в трубочку.
-
Беремо бекон і загортаємо в нього отриманий рулетик.
-
Отримані заготовки укладаємо на деко, попередньо змащений невеликою кількістю рослинного масла.
-
Ставимо в духовку і запікаємо при температурі 180 градусів 20-25 хвилин. Рулетики виходять золотистими, ароматними і дуже апетитними.
-
Дане блюдо відмінно підійде для новорічного столу в якості гарячого блюда.
-
Приємного апетиту!