Я знаю багато варіантів, як приготувати курячі крильця. Тим не менш, запечені крильця по цьому рецепту мені подобаються найбільше. Якщо ви є прихильником цієї страви, тоді сміливо запікайте курячі крильця по даному рецепту.
Інгредієнти для рецепта «Як приготувати курячі крильця»:
- 1 кг курячих крилець
- 100 г соєвого соусу
- 4 ч. л. руської гірчиці
- 2 зубчики часнику
- 120 г Пармезану
- Мелений чорний перець
- Мелений перець чилі
Як приготувати «Як приготувати курячі крильця» в домашніх умовах
-
Для початку приступаємо до приготування соусу. Часник очищаємо, пропускаємо через прес. У мисці змішуємо наступні інгредієнти: соєвий соус, гірчицю, паприку, часник, чилі і чорний перець. Крильця треба гарненько вимити, обсушити і замаринувати в соусі на півгодини.
-
Духовку розігрійте до 200 градусів. Деко застеліть фольгою (не обов'язково) і на нього внутрішньою стороною викладіть курячі крильця. Пармезан натріть на дрібній тертці і посипте їм крила. Коли духовка буде розпечена, відправте в неї крильця на 20 хвилин. Через цей час вийміть деко, переверніть крильця, ще раз посипте сиром і знову відправте в духовку на 20 хвилин. Коли крильця будуть золотистого кольору, страва готова. Приємного апетиту!